Linda Dyplin

Från +140kg till 70kg utan operation

Torsdag = Invägning

Publicerad 2014-06-26 12:26:15 i

Idag var det dags för veckans invägning, resultatet visade -1.5kg! ! Kan inte annat än vara riktigt nöjd över detta!


Så idag stod vågen på 113.2, bara 3.2kg kvar till nästa delmål, jag har kommit mycket längre än jag trodde på dessa åtta veckor. Ligger på ett snitt av -1.47kg i veckan. Jag hade räknat med som mest att jag skulle gått ner 8kg tills idag men ligger så mkt mer över min förväntan. Att nå under tre-siffrigt innan nyår ser jag inga som helst hinder för! :-D.

Igår kom mina nya träningskläder som man fick med i en prova på prenumeration från iFORM.


Bara en sån sak att jag kunde få på mig kläder som skickas med är helt otroligt, detta var L/XL och jag kunde ha de. Som sagt många förstår inte denna lyckan om man inte själv varit/är i min sits. Men att kämpa och visa att man kan är en otrolig kick, att man själv har tagit kontrollen över kroppen med egen ren vilja, det är lycka! Jag älskar att äta kalorisnålt och sunt. Varje tugga är ren njutning när man vet vart det tar en. Man går på ett lyckorus varje dag med längtan om nästa år som smal. :-D. Finns ingen som kan stoppa mig, vet att det ännu är många som inte tror på mig, men ni som inte gör det, kan ni ge en anledning till vrf jag skulle ge upp när det visar såna härliga resultat? Varför skulle jag vilja kasta bort detta när jag redan bevisat för mig själv att jag kan?
Så puss på er alla negativa människor ;-)

Om

Min profilbild

Linda Dyplin

Hej! Linda Dyplin var namnet! Jag har gjort mitt livs största resa, först fått två underbara barn, gift mig med mannen i mitt liv och gått ner över 60kg utan operation! Vid -61kg tog jag hjälp av coach med kost och träning den sista biten. <3

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela