Linda Dyplin

Från +140kg till 70kg utan operation

Larmet gick

Publicerad 2015-10-26 21:50:13 i


Ännu en dag när klockan ringer tidigt. Maken började sent idag så jag var uppe vid klockan sex för frukost och sen dra mig till gymmet för ett tidigt benpass. Kombinerade mitt pass med de jag körde förra veckan med Sindy. Så slängde in lite aktiv vila mellan seten för att tömma ut musklerna ordentligt. Och det kändes redigt gött. Pulsen rusade iväg ordentligt med så svettigt blev de ;). 


Idag körde jag alla seten i böj med 50kg och sen mellan dem körde jag 30x1 med 5kg. Kan redan nu känna av lite träningsvärk vilket jag har svårt att få så något rätt gjorde jag nog. 

Avslutade passet med superset på flutterkicks och en bens höftlyft. Var gött att ligga ner efter alla andra övningarna haha. 

I love my tights from ICanIWill!

Något jag inte trodde ja skulle hinna med idag var att sola men jag tog mig tiden att hinna och gud så skönt. Var nästan två veckor sen sist. Började bli blek igen. Nu se till att få in lite rutin på det så man kan hålla lite snygg färg under vintern nu så man inte bländar alla i sommar sen som man gjort alla andra åren. För kommande sommaren skall jag inte gömma mig under massa tyg. Nej jag längtar efter att få klä mig somrigt igen. Fast ah jag vill ju gärna ha jul nu med. Börja dekorera o massa grejer. Ååh...


Fick ta en snabbdusch sen och slänga på sminket fort så man skulle öppna butiken med. Idag var det stressigt. Öppnade prick 10.. Men var inga kunder där då så var lugnt. Men hann inte föna håret men son tur va torka de relativt fort ändå.


Idag körde vi lite extra psyko med linser så tog en av varje. Snacka om att se helt jävla störd ut. Och kunderna hade lite svårt att koncentrera sig men det är grym reklam och sålde några par extra till vissa som inte äns tänkt köpa linser. 



Åkte o handlade så efter jobbet med haha. Kassörskan ryggade bakåt lite och blev väldigt fnittrig haha. Lite kul är de allt.

Precis när jag fått i mig lunchen gick brandlarmet så alla var tvungna att utrymma byggnaden. Var lite mycket matos ifrån caféet som utlöste larmet så inget allvarligt som tur va. Men man fick en bensträckare bort till eko hallen och kunde köpa en nocco. 

Börjat planera lite med grannen idag med inför lördag. Vi blev överbjudna till dem på lite halloween bus med barnen. Kommer bli super kul. Så dräkterna till våra små är fixade nu för lite bus och godis. Var över och lämnade lite dekoration ja hade hemma och så skall jag fixa lite mer från jobbet imorrn. Kul när man kan gå all in liksom :).  

Dagens resultat av polar loopen med. Vet dock inte vad ja ska göra för att få den mer åt 100% godkänd dag haha. Kanske hade visat de om man haft pulsband till den också under träningen. Men är iaf över 10 000 steg vilket jag är nöjd med då jag inte gått någon promenad idag.


Nee nu är ja så trött att ögonen går i kors på mig. Tidig morgon imorrn med.. Så nu blir det sängen. Alla matlådor är förberedda och gymväskan är packad.

Natti natti

// Linda 

Om

Min profilbild

Linda Dyplin

Hej! Linda Dyplin var namnet! Jag har gjort mitt livs största resa, först fått två underbara barn, gift mig med mannen i mitt liv och gått ner över 60kg utan operation! Vid -61kg tog jag hjälp av coach med kost och träning den sista biten. <3

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela