Linda Dyplin

Från +140kg till 70kg utan operation

Dålig på att uppdatera.

Publicerad 2014-03-24 17:26:11 i

Har varit dålig nu senaste veckan på att uppdatera något i bloggen..
Det senaste var ju om sjukhuset och att de som vanligt skickade hem oss utan en diagnos då de inte vet vad som är fel.
Hältan höll i sig i några dagar till efter det men är nu borta. Bara hoppas den inte kommer tillbaka.

I tisdags jobbade jag även sista passet på jobbet inför bebis ankomst. Har gått 6 dagar och är redan rastlös haha. Hade ju lätt kunnat jobba denna veckan med egentligen.

Natten mellan onsdag och torsdag där var jag med om något mycket konstigt. Vaknar halv tolv i ren panik, känns som ja ska spy, flyger ur sängen, då säger det bara splash på golvet och jag halkar omkull i det, ropar och väcker Christoffer, tror vattnet gick. Jag in i duschen medans han torkar golv. Blir super kissnödig så måste på toa. Ber även Christoffer att komma in med ett glas kallt vatten för spy känslan sitter ännu i. Börjar kräkas massor och sen är allt som bortblåst. Mår som vanligt och inget mer händer. Till min stora förvåning så hade Christoffer gått o lagt sig o somnat igen haha. Tänk om det hade varit dags att åka till förlossningen liksom haha. Hans kommentar på det hela var att jag hade ju sagt till om jag hade fått ont haha..
Ringde förlossningen på morgonen sen o frågade om man kunde komma in på koll för att fastställa om det var vattnet som gått eller inte, men då det inte sipprade ville de inte att jag skulle komma in.. Konstigt känner jag ändå..

På fredags morgonen ringde jag sen istället till mvc för en extra kontroll då jag tyckte magen kändes mindre. Fick komma in och de mätte och lyssnade och kände. Magen hade samma mått men bebis hade gått från helt rörlig till fixerad på 4 dagar. Samt att jag hade gått ner 1kg på de 4 dagarna. Så något hade ju hänt. Ävem bm ringde upp till förlossningen och bad om att de skulle ta in mig för kontroll men icke... Så det jag skall vara noga med nu är att jag inte får få någon feber och att jag verkligen måste känna bebisens rörelse hela tiden. Börjar de sippra eller komma blod skall jag även åka in.

I fredags var vi även på en familje/gravid fotografering. Ska bli riktigt spännande att få se korten sen :-). Kevin var en riktig buse som vanligt hehe.

Natten mellan fredag och lördag så fick bästa nina deras dotter med. Så vacker liten docka är hon. Var man inte bebis sjuk innan så är man det nu! Längtar ihjäl mig nu efter vår skatt. Innan hade jag inga problem att gå runt gravid men nu känns det helt plötsligt som en evighet innan det är dags. Idag har jag tolv dagar till beräknad förlossning. Sen får man ju alltid ha i beredskap lite övertid då jag gick över 16 dagar med kevin. Så räknar 12 (27) dagar till bf.

Igår hade jag lite molande värk men ingen kraftig och den gick över tyvärr. Tänk att man går och känner efter och hoppas på smärta. Snacka om att vara knäpp egentligen. .

Idag har jag och Kevin bara varit hemma och slappat, städade av lite efter helgens slapp men ingen större ansträngning. Passade iaf på att städa ur det stora skafferiet som av någon anledning blivit ett förråd typ..
Elektrikern var här med och fixade barnspärren på vår spis, så nu är den säkrare med barn i hemmet :).

Jag och Kevin blev lite gottesugna innan så vi ställde oss och gjorde chokladbollar, eller jag geggade och han smakade av degen haha. Just nu står alla i kylen så de blir kalla och hårda.


Vi hamnade i soffan framför tvn undertiden men en herre valde istället att krypa upp i famnen och gosa in sig mot bebismagen och somnade så gott.


Glömde nämna det längre upp att jag även i helgen tog tag i vår stora helkropps spegel. Har släpat runt på den i 4 år nu utan att fixa i ordning den. Men då vi har massa svart färg kvar efter att ha målat upp spjälsängen igen så kände jag att det var dags att fixa spegeln lite. Så ist för tråkig trä färgad spegelram så fick den bli svaet och matcha in bättre i hemmet.
Tog även en text vi haft ett tag som egentligen skulle klistras upp på väggen och satte den längst ner på spegeln. Blev jätte bra!


I morgon skall jag även kolla efter en bit taklist som jag skulle såga iordning och ha överst på den så den ser mer välgjord ut :).
Hittade även ett sött fjäderhjärta som ska få hänga på spegeln.


När Kevin lämnas på dagis i morgon är det även dags för hans första utvecklings samtal. Ska bli spännande och se vad de har att säga. Vi storm trivs på hans nya dagis iaf :-). Bra personal och fin utegård.



Om

Min profilbild

Linda Dyplin

Hej! Linda Dyplin var namnet! Jag har gjort mitt livs största resa, först fått två underbara barn, gift mig med mannen i mitt liv och gått ner över 60kg utan operation! Vid -61kg tog jag hjälp av coach med kost och träning den sista biten. <3

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela