Linda Dyplin

Från +140kg till 70kg utan operation

Ångest.

Publicerad 2014-11-15 12:07:53 i

Står här på jobbet och får en klump i magen. Har idag vilodag och även en dag jag får äta vad jag vill.. Även om jag nått årets största mål så kan jag inte känna mig tillfredsställd med det. Vill mer, hade jag kunnat hade jag bott på gymmet, tränat varje vaken sekund för att få snabba resultat. Även om jag vet att det inte funkar så.. Men känner mig misslyckad av att inte träna en dag. Känner mig lat.. 
Tränar 5 dagar i veckan med både kondition och styrka. En del av mig vet att det är bra men ångesten som sitter längst där inne, ni vet den där lilla gubben som alltid sitter där med en pekpinne och knäpper en på fingrarna och hela tiden säger hur värdelös man är och att man aldrig kommer att lyckas. Ibland tar han sig igen muren jag byggt upp runt honom. Går liksom inte att få bort honom helt. Bara försöka bygga in honom bakom en mur av positiva saker.

Och som sagt idag har han hittat ett fönster i muren att skrik ut igenom. Och då hjälper det inte att skrika tillbaka att jag öronen bättre än så. Han skriker högre och överröstar. 

Kommer jag någonsin bli nöjd? Bli smal? Få känna mig snygg? Slippa skämmas över min kropp? 

Dagar som dessa känner jag mig större nu än jag gjorde när jag vägde 140kg...

Vet att jag tar massa bilder hela tiden men det är för att försöka övertala mig själv att jag gör framsteg. Även om jag som sagt märker det på kläder och vågen så märker inte hjärnan det.. 

Jag vill, jag ska lyckas och börja göra stora saker i livet.!

Om

Min profilbild

Linda Dyplin

Hej! Linda Dyplin var namnet! Jag har gjort mitt livs största resa, först fått två underbara barn, gift mig med mannen i mitt liv och gått ner över 60kg utan operation! Vid -61kg tog jag hjälp av coach med kost och träning den sista biten. <3

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela