Linda Dyplin

Från +140kg till 70kg utan operation

Onsdag

Publicerad 2015-09-30 19:42:03 i

Som sagt medans bilen var på verkstaden blev det en promenad runt i byn samt besök inne på Willys och Fyndlagret. Köpte en fin lyckta att sätta ute vid Baileys grav(min katt jag förlorade förra året :'(...). Så den skall sättas upp nu någon dag.

Fyfan så jag saknar denna underbara skapelse. Är så lyckligt lottad att jag iaf fick ha dig över 15år vid min sida. Förbannade jävla cancer du borde utrotas! 


När bilen var klar åkte vi tillbaka till Borås och lunchade ihop med mannen min uppe på Porsche Center. Direkt efter lunchen drog vi ner till stan för att köra ett pass på Nordic Wellness inne i city. Idag var det armar och mage samt cardio på schemat. 

Ons: Biceps, triceps, mage, cardio
15 min uppvärmning på crosstrainer
Hantelcurls 8 reps * 5 set
Hammercurls 8 reps * 5 set
Triceps pushdown med rep 8 reps * 5 set
Triceps kickbacks med hantlar 8 reps * 5 set

Så långt hann vi köra på schemat innan någon mycket bitter människa valde att slänga ut oss då vi hade barnen med oss.. Ja vi kom dit lite sent (13:30) och man skall ej ha barnvagn där efter kl 14. Var knappt något folk när vi kom och en timme senare när de valde att skicka ut oss var det inte mer folk än när vi kom men nu var det helt plötsligt för trångt med barnvagn och Kevin var alldeles för stor för att få vistas där?! De hänvisade oss att stora barn bara får vara i lekrummet på nedervåningen. 
Hur det nu skall gå till när det var låst där dessutom. Så nej vi fick inte köra klart vårt pass utan var tvungna att lämna omgående. 
Inte änns de minsta trevliga bemötande eller något. Absolut sista gången jag sätter min fot på de jävla stället. Bara hoppas den bitterf****n håller sig till den lokalen och inte är i knalleland något.

Men då jag hade löpning på schemat idag med så var Mikaela så underbar att hon tog barnen till stadsparken och lekte med dem där medans jag var ute och sprang. Ilska var nog till min fördel under löpningen för detta var mitt bästa tempo hittills. 



Mötte sen upp dem vid lekplatsen och barnen såg mer än väl nöjda ut över lite bus där. 



Blev raka vägen hem sen så man fick slänga av sig sina genomsvettiga kläder för att minimera risken att bli sjuk. 
Hemma hade jag sen en överraskning till barnen, leklera. Gissa om båda två blev glada ;).
Och även mamma kunde knåda lite hehe.


När mannen min kom hem hade han med sig tre vackra rosor. Gud vad jag älskar den mannen. Och fy så han skämmer bort mig!<3

Till middag ikv blev det tacos på älgfärs som vi köpt av brorsan. Gick även ut i växthuset och hämtade in lite grönsaker :)

Dock verkar gurksäsongen gå mot sitt slut tråkigt nog :(. 


Kände att jag behövde fixa några fler matlådor så slängde ihop en gratäng som blir till 4 nya lunchlådor :). Underbart när det mesta i matlagningen sköter sig själv. Får hoppas det blir lika gott som det luktar nu iaf :). 


Blir nog att man gör några matlådor då och då istället för alla på en gång. Tar sån lång tid annars och det blir bara jobbigt liksom. 

Medans jag letade efter ett kort på Baileys så hittade jag en annan hemsk bild på mig som är dryga fem år gammal. Vet inte om man skall skratta eller gråta men är ju underbart att man gjorde något åt det iaf haha..


Bortsett från incidenten på gymmet har detta varit en underbar dag med fin vän och massa familjetid och ändå tid för träning. Kan nog inte bli så mycket bättre.
Nu blir det att mysa i soffan till någon slötittar program på tv.

// Linda 


Om

Min profilbild

Linda Dyplin

Hej! Linda Dyplin var namnet! Jag har gjort mitt livs största resa, först fått två underbara barn, gift mig med mannen i mitt liv och gått ner över 60kg utan operation! Vid -61kg tog jag hjälp av coach med kost och träning den sista biten. <3

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela